Profo AB


Sedan 1984 har vårt mål varit att vara din kompletta samarbetspartner inom profilprodukter. Hos oss kan du som kund känna dig trygg att vi som leverantör presenterar produkter valda med omsorg och fokus att skapa mervärde just för er!

Vilka promotion produkter passar just ert företag ?

Vi besöker ständigt nya mässor och har en nära relation med våra leverantörer för att kunna följa med i utvecklingen. Vidare har vi en lång process för att säkerställa att våra leverantörer håller en god kvalité, följer arbetsmiljölagar och rättvisa arbetsförhållande. Denna omsorg ger dig som kund en trygghet och möjlighet att göra goda val med oss på Profo.

Varumärken

Hos oss finner du fräck design från bland annat märken som Craft, Cutter & Buck, Georg Jensen och Orrefors Kosta Boda kombinerat med Markus Aujalay populära köksprodukter och mycket mycket mer!

Hållbara Profilartiklar!

Vi värnar om kvalitet, miljö och rättvisa arbetsförhållande. Vi ställer stora krav på att våra leverantörer följer de arbetmiljölagar som finns i de olika länderna. Vi väljer samarbetspartners med omsorg, det ger en garanterad leveranssäkerhet och kvalitet.

Vårt mål är att arbeta långsiktigt med dig in i framtiden!

Hälsningar Eva och Catherine.


Korta fakta

Bolagsnamn
Profo AB
Telefonnummer
040-78980
E-postadress
order@profoab.com