Hälsoapp

Hälsoapp

485654-1

Hälsoappen är utvecklad för att hjälpa dig som användare med inspiration till rörelseglädje, motivation till fysisk aktivitet och kunskap till en god kosthållning och en bra sömn & återhämtning.

Här finns över 100 träningsprogram som hjälper dig träna hemma, utomhus, skolan, gymmet, jobbet eller på er idrottsarena.


Appen stödjer Generation Pep.
De flesta barn och unga i Sverige idag rör sig för lite och äter för dåligt. Dessutom finns stora skillnader mellan barn som växer upp under olika förutsättningar. För lite fysisk aktivitet och ohälsosamma matvanor ökar risken för bland annat depression, diabetes typ 2, sömnstörningar och hjärt-kärlsjukdom. För att vända utvecklingen vill vi skapa en folkrörelse för mer fysisk aktivitet, bättre matvanor och en mer jämlik hälsa för barn och unga.

Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep och vår målsättning att engagera hela samhället i arbetet. Ingen enskild aktör kan lösa problemet på egen hand och därför behöver såväl lokala eldsjälar som företag och politiska beslutsfattare vara med.
Källa: https://generationpep.se/sv/hur-vi-arbetar/om-oss/


Priser
Minsta antal: 1 st
Antal 1 100 200 500
Pris/st 149,00 119,00 109,00 89,00

   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

AntalTotalt pris kr


Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: Hälsoapp
st

   040-78980
   order@profoab.comArtikelnummer 485654-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.