Georg Jensen Sampack


Art.nr. 5586-2-1
Minsta antal: 1 st

Elegance par excellence uttryckt i exklusiva produkter som är skapade i ett sensuellt och organiskt formspråk. Danska designern Helle Damkjær är ett perfekt exempel på hur dagens uppskattade designers arbetar inom många olika designområden. Hennes naturliga känsla för trendsättande estetik har redan resulterat i framgångsrika samarbeten med lyxvarumärken i New York, Tokyo, Paris och Köpenhamn.
I detta erbjudande så ingår 75-85g av Chocolat du Nord, Snechokolademadler sampackat med Produkten från Georg Jensen.

Pris 360,00 kr

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation

Vad Antal Pris/st Total
TOTALGeorg Jensen

Georg Jensens varumärke står för kvalitetshantverk och tidlös estetisk design, med en historia som sträcker sig mer än 100 år bakåt i tiden. Våra livsstilsprodukter spänner över allt från bordssilver och klockor till smycken och heminredning.

Georg Jensens egen filosofi var att skapa designföremål för alla och att förena skönhet och funktion. Hans hantverksskicklighet och konstnärliga talang, såväl som hans förmåga att upptäcka och hjälpa fram begåvade designers, bildade grunden när han började bygga upp Georg Jensen i Köpenhamn 1904.

Hans stil var starkt påverkad av dåtidens jugendformer, men präglades också av den karakteristiska energi som ger genklang än i dag. De klara, böljande formerna förhöjs genom känslig ornamentering, där stiliserade blombuketter och yppiga druvklasar speglar hans sinnliga kärlek till naturen. Vår främsta uppgift är att föra mästarens idéer och principer vidare och tolka om dem i design för vår egen tid.


Visa samtliga produkter från Georg Jensen
Höjd 54mm
Bredd 120mm
Längd 180mm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

Georg Jensen
Georg Jensen Sampack
Georg Jensen Sampack

Från 360,00 kr

Georg Jensen
COBRA LJUSHÅLLARE, LITEN, 2-PACK
REA
COBRA LJUSHÅLLARE, LITEN, 2-PACK

830,00 kr

Från 360,00 kr

Georg Jensen
Georg Jensen Sampack
Georg Jensen Sampack

Från 360,00 kr